Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

This is a discussion on Bugs and fix's please 7100 32 &64 within the Bugs and Vulnerabilities section, part of the Google Chrome category: Hi guy's thanks for having me here , first post, I have tried the patch for 64 bit aw snap ...


  1. #1
    bruiserdor is offline Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    Evans Head nsw australia
    Posts
    9

    Default Bugs and fix's please 7100 32 &64

    Hi guy's thanks for having me here , first post, I have tried the patch for 64 bit aw snap fix (in_process_plugin) that fix will not be accepted when I hit apply any ideas?
    Another problem with 32 bit (7100) is the tabs are greyed out when I open a new one , they won't open I have to close the first or open tab to display the new one , has any one else had this problem? if so is there a fix? worked fine with all the previous 7 releases.
    Thanks for any ideas! Bruce

  2. #2
    bruiserdor is offline Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    Evans Head nsw australia
    Posts
    9

    Default Fixed the 32 bit problem

    Did an update , seem's to work ok now !
    The 64 bit problem still gives me the u now what's shame really as i love chrome, using firefox at the moment don't like it much! oh dear!

  3. #3
    Kyrax is offline Senior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Qc, Canada
    Posts
    495

    Default

    I'm not sure i get your problem..
    but i am using Vista 64bit without any issues with Chrome.

  4. #4
    bruiserdor is offline Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    Evans Head nsw australia
    Posts
    9

    Default

    Every time I try to open a window in chrome I get "aw snap"it was the same in vista 64 bit ,just won't work in 64 bit for me!

  5. #5
    Stamga's Avatar
    Stamga is offline Super Moderator/Designer
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Qc, Canada
    Posts
    601

    Default

    Try changing channel


  6. #6
    bruiserdor is offline Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    Evans Head nsw australia
    Posts
    9

    Default

    How do I change the channel?
    thanks in advance! Bruce

  7. #7
    Stamga's Avatar
    Stamga is offline Super Moderator/Designer
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Qc, Canada
    Posts
    601

    Default

    Read about them here


  8. #8
    bruiserdor is offline Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    Evans Head nsw australia
    Posts
    9

    Default

    Thanks Stamga have done all three channels no go read up in the google forum seems its a common problem with 64 bit?
    Tried it with avast dissabled no go!
    can't get it to work with vista ultimate 64bit either!
    It's sad when u have to post this in firefox! Grr!

  9. #9
    Stamga's Avatar
    Stamga is offline Super Moderator/Designer
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Qc, Canada
    Posts
    601

    Default

    Did you try downloading Chrome from another web site? Like download.com?


  10. #10
    bruiserdor is offline Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    Evans Head nsw australia
    Posts
    9

    Default

    Thanks I tried the download from a couple of others, no different!
    Thanks for your help looks like I'll have to find a better browser for 64 bit,or stay with 32!

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. ebay bugs
    By snadge in forum Bugs and Vulnerabilities
    Replies: 1
    Last Post: 11-19-2008, 12:16 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •