Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
Results 1 to 9 of 9

This is a discussion on Google Chrome display bug? within the Bugs and Vulnerabilities section, part of the Google Chrome category: Hey everyone, after battling with IE7 double float margin bug I finally figured out a workaround, everything looked perfect and ...


  1. #1
    oohringo is offline Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    3

    Default Google Chrome display bug?

    Hey everyone, after battling with IE7 double float margin bug I finally figured out a workaround, everything looked perfect and I was happy and giddy.
    Then I opened it in google chrome.
    If you take a look at the two images, one of them is in firefox and the other in chrome. Chrome clearly pushes the test all the way to the top for some unknown reason. It displays properly in IE, ff, opera but not in chrome. anyone have any ideas as to why this may occur?untitled.jpguntitled2.jpg
    Here is the source file and the css.styles.txt
    home.txt

  2. #2
    Benni is offline Senior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    354

    Default

    sort of looks simalar here, but as I don't got the images it is hard to tell.. you don't have a live one running that we can check out.. or complete zip archive with files ?

  3. #3
    oohringo is offline Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    3

    Default zip archive

    Attached is the zip archive.

    Attachment 291

  4. #4
    Benni is offline Senior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    354

    Default

    Hi,

    I'v checked it out, and agree this is a Chrome bug. I hope however that I can help with a solution. See enclosed, I think that looks more like it.

    http://www.gratisupload.dk/download/33939/

  5. #5
    oohringo is offline Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    3

    Default

    Thank you so much.
    With just a few minor tweaks, I was able to make the page perfect.
    I am indebted to you, sir.

  6. #6
    sanjidrah is offline Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1

    Default

    my website much differs when I see at Chrome apart from IE and Firefox... Is it bug at my site or at Chrome?

  7. #7
    Benni is offline Senior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    354

    Default

    Hard to say so when we don't know the url of your website, but if you have followed the standards it is most likely chrome bug, but most likely you havn't followed the standards i bet

  8. #8
    Luc VN's Avatar
    Luc VN is offline Senior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Belgium - Europe
    Posts
    758

    Default

    Maybe his site is his signature?

  9. #9
    Benni is offline Senior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    354

    Default

    Maybe.. hard to know.. but the url in his signatur doesn't work, just times out..

    Edit: one just have to wait half an hour to load the page.. But they look the same in chrome as in firefox at me, so probatly not that site..
    Last edited by Benni; 10-28-2009 at 09:38 PM. Reason: why do any of you read it and if you do what do you use it for ?'

Similar Threads

  1. [New Ext] PageRank Display
    By nemrod in forum Chrome Plugins
    Replies: 14
    Last Post: 12-08-2009, 11:37 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 09-10-2009, 05:32 PM
  3. [New Ext] Alexa Rank Display
    By nemrod in forum Chrome Plugins
    Replies: 3
    Last Post: 08-18-2009, 05:19 PM
  4. How do you display version inside manifest
    By twinsen in forum Plugins Development
    Replies: 2
    Last Post: 08-16-2009, 11:08 AM
  5. Login Boxes display differently in chrome and safari
    By christop049 in forum Chrome Troubleshooting
    Replies: 3
    Last Post: 06-04-2009, 01:10 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •