Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
Results 1 to 4 of 4

This is a discussion on Graphics problem since update to 0.2.149.30 within the Bugs and Vulnerabilities section, part of the Google Chrome category: Hi guys! I've currently updated chrome to 0.2.149.30 and after that, the tabs aren't displayed properly any more from time ...


  1. #1
    Airedale is offline Junior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    4

    Exclamation Graphics problem since update to 0.2.149.30

    Hi guys!

    I've currently updated chrome to 0.2.149.30 and after that, the tabs aren't displayed properly any more from time to time:



    Does anyone else have this problem?
    In version .29 everything works fine, so i think it isn't a general problem with my PC...
    Last edited by Airedale; 09-20-2008 at 05:32 PM. Reason: incorrect spelling

  2. #2
    Airedale is offline Junior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    4

    Default

    The problem is already solved! Thank you!

  3. #3
    Chrome's Avatar
    Chrome is offline Administrator
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    345

    Default

    Excellent, just out of curiosity though did the tabs just correct themselves or did you have to replace the default.dll?

  4. #4
    Airedale is offline Junior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    4

    Default

    I replaced the default.dll!

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •