Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
Results 1 to 1 of 1

This is a discussion on pogo problems within the Bugs and Vulnerabilities section, part of the Google Chrome category: on chrome.... i have serious issues trying to load pogo pages. it wasnt like this at the start, but now ...


  1. #1
    needa is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    1

    Default pogo problems

    on chrome.... i have serious issues trying to load pogo pages. it wasnt like this at the start, but now i have to load up with ie in order to play. i did a search for pogo with no results. figure this is the right place to stick this post.

    i have used windows washer and deleted everything i can think of and it still errors out when trying to load the page to play a game. if i keep trying, it will eventually load.

    edit. i updated java. it seems to have worked. will bump thread if it doesnt
    Last edited by needa; 02-18-2009 at 06:41 PM.

Similar Threads

  1. problems playing video in browser
    By harbingerofdoom in forum Chrome Plugins
    Replies: 3
    Last Post: 05-21-2009, 05:11 PM
  2. Page loading problems...please help...
    By walking101 in forum Bugs and Vulnerabilities
    Replies: 0
    Last Post: 01-21-2009, 04:53 PM
  3. Bookmark problems
    By snadge in forum Chrome Troubleshooting
    Replies: 1
    Last Post: 11-10-2008, 07:08 PM
  4. Problems With GoogleChrome
    By googlefan in forum Chrome Troubleshooting
    Replies: 1
    Last Post: 10-06-2008, 11:40 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •