Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
Results 1 to 4 of 4

This is a discussion on Slow loading? within the Chrome Central section, part of the Chrome Forum News category: I noticed recently it's been taking a while for a page here to become responsive after loading. So I looked ...


  1. #1
    Waha's Avatar
    Waha is offline Senior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Oregon
    Posts
    788

    Default Slow loading?

    I noticed recently it's been taking a while for a page here to become responsive after loading.
    So I looked at the resource load times. These are the heaviest, near the bottom.


    One thing I notice though it probably won't help much is that http://www.chromeplugins.org/google/images/dot-ddd.gif and http://www.chromeplugins.org/google/images/icon-rss.gif don't exist, making the browser have to wait extra time for a timeout or something.

    The last four take a disturbingly long time to respond (at least that's what I assume the translucent bar means?). They don't always seems to take that long but every now and then. I think the lag is mostly from those two icons though..
    Last edited by Waha; 07-26-2009 at 12:06 AM.
    ~ Projects ~
    Specialized: Carapass Auction Watcher, Kongregate Chat
    Libraries: bliplib
    Tools: manifest syntax highlighting & snippits
    ~ Happy to make extensions for pay too ;D ~
    Portfolio: Search and Share

  2. #2
    StevePaul's Avatar
    StevePaul is offline Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Birmingham, England
    Posts
    1,522

    Default

    Thanks for this Waha ...

    Thought it was my machine that was the problem ...

    Seems to have coincided with this change of servers ...

  3. #3
    Chrome's Avatar
    Chrome is offline Administrator
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    345

    Default

    The servers were changed yesterday, so it is possible that the DNS might not have resolved for many guys. I am waiting for 2 more days to see how is everything working, if its still slow then i would be increasing the RAM of the server..

  4. #4
    Waha's Avatar
    Waha is offline Senior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Oregon
    Posts
    788

    Default

    Well it's not that it's responding slowly I think.. cause everything seems rendered fine, it just takes a second for me to be able to scroll and click stuff.
    I'd say try uploading some blank GIFs in place of those two missing ones and see if it helps, first.
    ~ Projects ~
    Specialized: Carapass Auction Watcher, Kongregate Chat
    Libraries: bliplib
    Tools: manifest syntax highlighting & snippits
    ~ Happy to make extensions for pay too ;D ~
    Portfolio: Search and Share

Similar Threads

  1. Chrome becoming slow with facebook
    By arub in forum Bugs and Vulnerabilities
    Replies: 11
    Last Post: 12-25-2011, 11:09 PM
  2. Chrome slow... :(
    By grpman in forum Chrome Talk
    Replies: 7
    Last Post: 12-13-2009, 07:11 PM
  3. video slow when still loading
    By sam2 in forum Bugs and Vulnerabilities
    Replies: 0
    Last Post: 11-18-2008, 05:00 PM
  4. Slow Apps
    By Jonathan Daroca in forum Bugs and Vulnerabilities
    Replies: 8
    Last Post: 10-22-2008, 05:00 PM
  5. Slow when watching videos
    By sam2 in forum Bugs and Vulnerabilities
    Replies: 2
    Last Post: 09-14-2008, 06:35 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •