Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

This is a discussion on 6.0.401.1 (Official Build 47018) dev within the Chrome Talk section, part of the Google Chrome category: Google Chrome 6.0.401.1 (Official Build 47018) dev WebKit 533.9 V8 2.2.9 User Agent Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US) ...


  1. #1
    Luc VN's Avatar
    Luc VN is offline Senior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Belgium - Europe
    Posts
    758

    Default 6.0.401.1 (Official Build 47018) dev

    Google Chrome 6.0.401.1 (Official Build 47018) dev
    WebKit 533.9
    V8 2.2.9
    User Agent Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US) AppleWebKit/533.9 (KHTML, like Gecko) Chrome/6.0.401.1 Safari/533.9
    Command Line "C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\Application\chrome.exe"

    Is out, I do not know the change log yet...

  2. #2
    Twins.Seven is offline Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    221

    Default

    toolbar color and bookmar bar color is not match.
    1st image show in maximize window, and nothing wrong with this
    2nd image show in restore window. there is no match color betwen bars
    http://code.google.com/p/chromium/is...etail?id=44157
    Attached Images Attached Images  
    6.0.447.0 dev
    Unofficial Windows 7 Ultimate

  3. #3
    Vapourmike is offline Junior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    3

    Default

    Does anyone know what's new in this version?

  4. #4
    sarjoor is offline Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    147

    Default

    The Dev 6.0.401.1 release notes have just been posted. Just some minor bug fixes:
    http://googlechromereleases.blogspot...update_14.html

    All
    * Don’t prepend scheme on copying an incomplete hostname. (Issue 43585)

    Windows
    * Much better display/eliding of RTL and mixed-direction strings in the omnibox dropdown. (Issue 41716)

    Linux
    * Make sure scheme is prepended to addresses that are cut (as opposed to copied) from the omnibox. (Issue 43569)
    * Fixed rendering of monospaced fonts on Linux (Issue 43252)

    Known Issues
    * Hitting enter in some form fields does not submit the form. This will be fixed in the next Dev release.

  5. #5
    Waha's Avatar
    Waha is offline Senior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Oregon
    Posts
    788

    Default

    Quote Originally Posted by sarjoor View Post
    ...
    Known Issues
    * Hitting enter in some form fields does not submit the form. This will be fixed in the next Dev release.
    A-ha! I was wondering what was going on. O.o
    ~ Projects ~
    Specialized: Carapass Auction Watcher, Kongregate Chat
    Libraries: bliplib
    Tools: manifest syntax highlighting & snippits
    ~ Happy to make extensions for pay too ;D ~
    Portfolio: Search and Share

  6. #6
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    74

    Default

    Flash is bad on the Dev and Beta now. Lags so much when viewing live tv. But fine on any other browser and Chromium
    Chrome and Chromium FTW!

  7. #7
    Luc VN's Avatar
    Luc VN is offline Senior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Belgium - Europe
    Posts
    758

    Default

    Hello TechboyGeorge, maybe it is on 64bit systems as you indicated in another post
    Because I experienced no problems, no lagging or anything unusual with Flash since the last Dev upgrade.

  8. #8
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    74

    Default

    I just realised it is because of the flash 10.1.

    Try tvguide.co.uk. And select a channel and see if it lags

    If I disable the built-in flash 10.1 and use 10.0 it's not laggy. I noticed in Chromium there is no built-in flash 10.1 anymore. It's because Flash 10.1 is in RC. Are they going to up-date it or something. 10.1 seems really unstable.

    And it's not OS. I tried both 32-bit and 64-bit just now and got lags with 10.1 but none with 10.0
    Chrome and Chromium FTW!

  9. #9
    Luc VN's Avatar
    Luc VN is offline Senior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Belgium - Europe
    Posts
    758

    Default

    My Flash version: WIN 10,1,53,38

    It is the one that comes with Chrome + I un-installed the Flash I had on my system previously, only using the chrome companion Flash.

    Read about it here: Chromium Blog
    Last edited by Luc VN; 05-15-2010 at 11:45 PM.

  10. #10
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    74

    Default

    Yeah I was using that. I restorted to using the installed version (On system) and disableing the built-in version. Hate the lag
    Chrome and Chromium FTW!

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. I can't install extensions (build 4.0.213.1)
    By darksroker in forum Chrome Troubleshooting
    Replies: 11
    Last Post: 08-12-2010, 08:29 PM
  2. Pinned Tabs in the Latest Dev Build 5.0.335.0
    By StevePaul in forum Chrome Tips & Tricks
    Replies: 1
    Last Post: 02-27-2010, 03:24 PM
  3. Official Chrome Themes?
    By seiichi in forum Chrome Themes
    Replies: 35
    Last Post: 09-18-2009, 12:06 AM
  4. 4.0.207.0 (Ubuntu build 25577)
    By wnelson in forum Chrome Talk
    Replies: 2
    Last Post: 09-06-2009, 06:38 AM
  5. Chrome build for Mac and Linux
    By Kyrax in forum Chrome Talk
    Replies: 12
    Last Post: 06-07-2009, 06:35 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •