Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
Results 1 to 4 of 4

This is a discussion on Dev Tools in 3.0.183.1 within the Chrome Talk section, part of the Google Chrome category: Hey, I don't know if its just my browser but the Dev Tools (ie: Inspect Element) in version 3.0.183.1 don't ...


  1. #1
    Stamga's Avatar
    Stamga is offline Super Moderator/Designer
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Qc, Canada
    Posts
    601

    Default Dev Tools in 3.0.183.1

    Hey, I don't know if its just my browser but the Dev Tools (ie: Inspect Element) in version 3.0.183.1 don't work.. (It just shows a blank page)

    Am I the only one with this bug or is it normal?


  2. #2
    sulasno's Avatar
    sulasno is offline Super Moderator
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Bangkok
    Posts
    1,759

    Default

    ditto

    I suppose it's normal

  3. #3
    devilslackey is offline Moderator
    Join Date
    May 2009
    Location
    Orange County
    Posts
    330

    Default

    I believe I saw the bug report for it submitted when I was browsing yesterday.

  4. #4
    Waha's Avatar
    Waha is offline Senior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Oregon
    Posts
    788

    Default

    Yeah I noticed the JavaScript console was blank last night but it seems to be working again now.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •