Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
Results 1 to 3 of 3

This is a discussion on User Script issues within the Chrome Talk section, part of the Google Chrome category: I followed the instructions in the Google Chrome FAQ for getting User Scripts enabled, but I'm not having any luck. ...


  1. #1
    jdwayne00 is offline Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3

    Default User Script issues

    I followed the instructions in the Google Chrome FAQ for getting User Scripts enabled, but I'm not having any luck. I'm running Vista64 and have subscribed to the Dev channel. About Google Chrome says I am running version 4.0.266.0. I created this folder "C:\Users\MyName\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\User Scripts" and added '--enable-extensions --enable-user-scripts' to the target in my shortcut to Chrome. Is there anyway to tell once I've started Chrome whether or not scripts are enabled. In the FAQ it said that Chrome would create the User Scripts directory automatically so I renamed it an restarted Chrome, but the directory never got recreated.

    The main 2 scripts I want are below. I know that some may not work in Chrome. But I haven't gotten any to work so far. Could someone verify that they can get one of these to work in Chrome?

    http://userscripts.org/scripts/show/51520
    http://userscripts.org/scripts/show/6080

  2. #2
    sarjoor is offline Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    147

    Default

    I think that chromeplugins.org FAQ page may be a little out of date regarding user scripts.

    The "User Scripts" folder and --enable-user-scripts parameter are no longer in use on current Dev channel builds (like 4.0.266.0). For details, see: http://crbug.com/27520 - "Disable --enable-user-scripts"

    User scripts are now automatically converted into extensions when you drag them into a Chrome window.

  3. #3
    jdwayne00 is offline Junior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3

    Default

    Quote Originally Posted by sarjoor View Post
    I think that chromeplugins.org FAQ page may be a little out of date regarding user scripts.

    The "User Scripts" folder and --enable-user-scripts parameter are no longer in use on current Dev channel builds (like 4.0.266.0). For details, see: http://crbug.com/27520 - "Disable --enable-user-scripts"

    User scripts are now automatically converted into extensions when you drag them into a Chrome window.
    Sweet. Thanks for the help.

Similar Threads

  1. Page Save issues
    By bhavtosh in forum Chrome Troubleshooting
    Replies: 8
    Last Post: 05-01-2010, 08:03 PM
  2. Content Script Issues
    By hexid in forum Plugins Development
    Replies: 2
    Last Post: 12-15-2009, 03:37 PM
  3. Browser issues
    By Balachandar in forum Bugs and Vulnerabilities
    Replies: 2
    Last Post: 11-17-2009, 03:39 PM
  4. user script problem
    By mustafaokeer in forum Chrome Troubleshooting
    Replies: 10
    Last Post: 06-11-2009, 03:52 PM
  5. Adsweep - user script
    By sulasno in forum Chrome Troubleshooting
    Replies: 16
    Last Post: 06-03-2009, 12:41 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •