Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
Results 1 to 4 of 4

This is a discussion on Chrome/chromium does not display cam stream within the Chrome Troubleshooting section, part of the Google Chrome category: Hi, Can someone explain to me why I cannot get the webcam streaming in Chrome/Chromium? (Linksys WVC200) I get the ...


  1. #1
    faym is offline Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Jakarta
    Posts
    1

    Default Chrome/chromium does not display cam stream

    Hi,
    Can someone explain to me why I cannot get the webcam streaming in Chrome/Chromium? (Linksys WVC200)
    I get the Index page with the different options. But the view video does not work.
    It works fine in IE 7 and 8, but definitely not in Chrome/chromium.
    I just would like to understand...
    Thanks in advance for your help.

    PS: no clues on Linksys and Cisco website, and googling does not provide any answer.

  2. #2
    Twins.Seven is offline Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    221

    Default

    absolutly will not work. your cam only work in IE coz to display the cam, need install activeX which only feature of IE
    6.0.447.0 dev
    Unofficial Windows 7 Ultimate

  3. #3
    Benni is offline Senior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    354

    Default

    Activex.. brrr.... THought they had closed for support for activex in IE8 ? or is taht still unsecure ?

  4. #4
    Synsei is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    1

    Default Cam Streaming with Win7

    Actually, cam streaming does work on Chrome with windows 7, or at least, it does on my HP lappy... Can't get it to work under Vista Ultimate 32 on my desktop, or on XP Home on my netbook though. Hope that helps...

Similar Threads

  1. [New Ext] PageRank Display
    By nemrod in forum Chrome Plugins
    Replies: 14
    Last Post: 12-08-2009, 11:37 PM
  2. Google Chrome display bug?
    By oohringo in forum Bugs and Vulnerabilities
    Replies: 8
    Last Post: 10-28-2009, 09:35 PM
  3. New yahoo Mail bad display with chrome
    By Twins.Seven in forum Bugs and Vulnerabilities
    Replies: 2
    Last Post: 10-08-2009, 11:35 AM
  4. [New Ext] Alexa Rank Display
    By nemrod in forum Chrome Plugins
    Replies: 3
    Last Post: 08-18-2009, 05:19 PM
  5. Login Boxes display differently in chrome and safari
    By christop049 in forum Chrome Troubleshooting
    Replies: 3
    Last Post: 06-04-2009, 01:10 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •