Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
Results 1 to 4 of 4

This is a discussion on Chrome didn't execute cgi script within the Chrome Troubleshooting section, part of the Google Chrome category: And instead was downloading the cgi file. What is wrong? I am using the mac version of chrome, previously using ...


  1. #1
    anomalacaris is offline Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1

    Question Chrome didn't execute cgi script

    And instead was downloading the cgi file.
    What is wrong?
    I am using the mac version of chrome, previously using firefox and had the same problem with the site I'm visiting.

  2. #2
    sulasno's Avatar
    sulasno is offline Super Moderator
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Bangkok
    Posts
    1,759

    Default

    Welcome to ChromePlugins

    what's a cgi file?
    does the version of Chrome that you are running supports it?

  3. #3
    Luc VN's Avatar
    Luc VN is offline Senior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Belgium - Europe
    Posts
    758

  4. #4
    sarjoor is offline Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    147

    Default

    It sounds like a problem with the website/webserver, since the problem also exists for Firefox as well. Probably the website is not really configured properly to server the CGI file. Perhaps MIME type set wrong?

    I don't suppose you wish to post website in question for others to check?

    (Executing CGI files is usually a setup on the webserver. There are no special CGI options in Chrome nor any other browser.)

Similar Threads

  1. How to debug content script?
    By alex82 in forum Plugins Development
    Replies: 6
    Last Post: 07-21-2012, 03:45 PM
  2. User Script issues
    By jdwayne00 in forum Chrome Talk
    Replies: 2
    Last Post: 12-24-2009, 06:38 PM
  3. Content Script Issues
    By hexid in forum Plugins Development
    Replies: 2
    Last Post: 12-15-2009, 03:37 PM
  4. problem with script
    By mckcyn03 in forum Chrome Tips & Tricks
    Replies: 0
    Last Post: 10-03-2009, 09:19 PM
  5. user script problem
    By mustafaokeer in forum Chrome Troubleshooting
    Replies: 10
    Last Post: 06-11-2009, 03:52 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •