Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
Results 1 to 3 of 3

This is a discussion on Chrome not working within the Chrome Troubleshooting section, part of the Google Chrome category: When I opened Google Chrome this morning the frame opened, but it never loaded a page. I've tried installing it ...


  1. #1
    luckyboy2010 is offline Junior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    1

    Default Chrome not working

    When I opened Google Chrome this morning the frame opened, but it never loaded a page. I've tried installing it again, but it does the same thing. Please someone help.

  2. #2
    sulasno's Avatar
    sulasno is offline Super Moderator
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Bangkok
    Posts
    1,759

    Default

    OS?
    Chrome version?

    try clearing the cache

  3. #3
    brokenheart is offline Junior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    4

    Default

    use a new copy of chrome

Similar Threads

  1. chrome not working
    By gstod in forum Chrome Troubleshooting
    Replies: 7
    Last Post: 06-01-2010, 04:47 PM
  2. Chrome stopped working
    By Scooter in forum Bugs and Vulnerabilities
    Replies: 9
    Last Post: 05-29-2010, 05:31 PM
  3. Working on Chrome
    By icecreaman in forum Chrome Troubleshooting
    Replies: 4
    Last Post: 11-10-2009, 04:32 AM
  4. Working Extensions On Chrome for Mac?
    By iDanielX in forum Chrome Talk
    Replies: 0
    Last Post: 09-13-2009, 09:17 AM
  5. Chrome Theme working In v 2.0.169.0
    By CaptNemo in forum Themes Development
    Replies: 3
    Last Post: 04-27-2009, 07:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •