Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
Results 1 to 6 of 6

This is a discussion on Chrome wont load a page? within the Chrome Troubleshooting section, part of the Google Chrome category: Hi, Have been using Chrome trouble free for about 3 months...recently however it has been crashing often - 3 or ...


  1. #1
    jimbo23 is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    3

    Default Chrome wont load a page?

    Hi,

    Have been using Chrome trouble free for about 3 months...recently however it has been crashing often - 3 or 4 times a day...

    It's gotten worse now because it won't even load a page: this is the error,

    More information on this error
    Below is the original error message

    Error 2 (net::ERR_FAILED): Unknown error.

    All my most visited site screenshots, fav's etc are intact, but when I try and open a page , This webpage is not available. appears every time...

    Hope some one can help, Thanks!

  2. #2
    StevePaul's Avatar
    StevePaul is offline Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Birmingham, England
    Posts
    1,522

    Default

    Have you recently updated your version of Chrome ?

    If not what version are you on?

  3. #3
    Kyrax is offline Senior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Qc, Canada
    Posts
    495

    Default

    Googling led me to this page :
    http://www.google.com/support/chrome...&answer=117805

    It looks a lot like your issue.
    I'm pretty sure the solution to your problem is there.

  4. #4
    jimbo23 is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    3

    Default

    version 1.0.154.53

    thanks SP

  5. #5
    jimbo23 is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    3

    Default

    Thanks Too Krax.... I went through some of the processes on the link;;; and it didn't do the trick...

    However, I started Chrome this morning, and it works and loads ok now... bizzare...

  6. #6
    StevePaul's Avatar
    StevePaul is offline Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Birmingham, England
    Posts
    1,522

    Default

    Chalk it down to experience :-D

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 03-14-2009, 02:49 AM
  2. Chrome can't open ESTA application page
    By seichrome in forum Chrome Talk
    Replies: 0
    Last Post: 02-10-2009, 06:52 AM
  3. Chrome stalls while loading a page
    By Walt Johnson in forum Chrome Talk
    Replies: 1
    Last Post: 12-23-2008, 07:46 PM
  4. load links as hidden iframes
    By David in forum Chrome Talk
    Replies: 0
    Last Post: 12-20-2008, 03:13 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •