Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 28 of 28
Like Tree5Likes

This is a discussion on Facebook doesn't work on Chrome? within the Chrome Troubleshooting section, part of the Google Chrome category: Nevermind worked great thanks!!...


  1. #21
    lunchbox is offline Junior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    2

    Default

    Nevermind worked great thanks!!

  2. #22
    DaniAbade is offline Junior Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    1

    Default

    I typed the https address and the problem kept the same. My FB page just doesn't load. I'm using Chrome for Mac too.

  3. #23
    crazypappy is offline Junior Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    1

    Default

    uninstalling/re-installing does work on this issue but I had to do it twice and the second time I had to completely uninstall then once I re-installed it works great--I couldn't even open anything Google--ty ppl for the help !
    Last edited by crazypappy; 08-16-2011 at 09:54 PM.

  4. #24
    Skin23 is offline Junior Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    1

    Default

    Same here, the middle part is fine but the menus on the left are missing completely. I've uninstalled and reinstalled and tried the https but there's no enable https on the facebook home page??? But considering there's only my name and edit my profile up the top then it's not surprising. Going to try uninstalling it again before I just go back to using Firefox full time.

  5. #25
    Bure007 is offline Junior Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    1

    Default Tnx

    Quote Originally Posted by im abcd View Post
    try clearing the cache
    Thanks, that worked. http://www.chromeplugins.org/google/...ilies/wink.png

  6. #26
    kirbreton is offline Junior Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    1

    Default

    Quote Originally Posted by lunchbox View Post
    is this on the homepage of of facebook or chrome?? I cant find how to enable https
    Nor can I...

  7. #27
    one_hit_wonder is offline Junior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    1

    Default

    I found this on Facebook's help page:it wouldn't load properly for me until I found the above recommended "https://" thing.so basically log in, and keep adding "https://" to the beginning of the URL and refresh the page so it loads properly - click account settings, then security, and on the top of the list of items there's "Secure browsing" - change the status to enabled, and then facebook will keep applying https or however it works, so that you don't have to add it

  8. #28
    D_Writer_90 is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    1

    Default

    Thanks this helped me a lot. But how do I change the settings

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. Chrome becoming slow with facebook
    By arub in forum Bugs and Vulnerabilities
    Replies: 11
    Last Post: 12-25-2011, 11:09 PM
  2. Chrome won't work (even after reinstall)
    By Solace in forum Chrome Troubleshooting
    Replies: 2
    Last Post: 01-27-2011, 04:57 PM
  3. chromeplugins.org doesn't work in Chrome?
    By eriqjaffe in forum Chrome Troubleshooting
    Replies: 2
    Last Post: 10-23-2009, 02:07 PM
  4. hotmail does not work on chrome
    By sam2 in forum Bugs and Vulnerabilities
    Replies: 12
    Last Post: 08-12-2009, 08:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •