Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
Results 1 to 3 of 3

This is a discussion on Google Chrome tab issue. within the Chrome Troubleshooting section, part of the Google Chrome category: Hey there, I've had chrome for around 1 month and had this issue since the beginning. This doesn't always happen ...


  1. #1
    John_Smith is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    3

    Default Google Chrome tab issue.

    Hey there,


    I've had chrome for around 1 month and had this issue since the beginning. This doesn't always happen though, but sometimes when i go to and switch tabs instead of going to the other website it deletes it instead. And if i click on the current tab it also deletes it. I then have to restart chrome and sometimes it will work fine but usually the issue persists for a while.

    I've uninstalled and installed chrome a few times and the issue still arises. I have the latest chrome and windows xp. I would love to solve this issue since chrome is the fastest web browser i've come across.


    Thank you.

  2. #2
    sulasno's Avatar
    sulasno is offline Super Moderator
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Bangkok
    Posts
    1,759

    Default

    Welcome to ChromePlugins

    What is the version of Chrome that you are running?
    Go to the Wrench and select About Google Chrome

  3. #3
    John_Smith is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    3

    Default

    Quote Originally Posted by sulasno View Post
    Welcome to ChromePlugins

    What is the version of Chrome that you are running?
    Go to the Wrench and select About Google Chrome


    I have chrome 4.0. The latest one.

Similar Threads

  1. chrome on mac password saving issue
    By gh123man in forum Chrome Troubleshooting
    Replies: 9
    Last Post: 12-29-2010, 01:51 PM
  2. hotlinking issue
    By ChaosKiller in forum Plugins Development
    Replies: 2
    Last Post: 01-10-2010, 03:53 AM
  3. Suggestion for AdSweep Issue?
    By Gulfcoast in forum Plugins Troubleshooting
    Replies: 4
    Last Post: 10-15-2009, 08:11 AM
  4. ext. TAB issue
    By steelbender in forum Plugins Troubleshooting
    Replies: 1
    Last Post: 10-09-2009, 01:07 PM
  5. Table font-size issue in Chrome only
    By ncjcj in forum Bugs and Vulnerabilities
    Replies: 0
    Last Post: 04-14-2009, 01:37 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •