Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
Results 1 to 4 of 4

This is a discussion on my chrome appears to have broken, as strange as that sounds within the Chrome Troubleshooting section, part of the Google Chrome category: i am using version 3.0.193.2 and this morning it was fine (despite the fact i was using 3.2). i had ...


  1. #1
    king0vitrial's Avatar
    king0vitrial is offline Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    1

    Question my chrome appears to have broken, as strange as that sounds

    i am using version 3.0.193.2 and this morning it was fine (despite the fact i was using 3.2). i had the true live theme (white), aniweather, stickynote, and adsweep. then i closed chrome for a minute to do something, and when i opened it again it totally defaulted on me. all my extensions uninstalled, my theme defaulted, and i can't do anything about it. i have the --enable-extensions in my command line but it keeps telling me extesions are not enabled and to add it, but it already is. and no themes work, even ones made specifically for my version.

    i was running 3.2 before everything defaulted, now its back to 3.0, and it won't really let me install any other version without going back to 3.0 moments later. i'm confused to say the least.

  2. #2
    Waha's Avatar
    Waha is offline Senior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Oregon
    Posts
    788

    Default

    3.0? 3.2?
    Well I think the only channel of Chrome that's 3+ is dev, which the current version is 3.0.195.1.. have you tried updating to that?
    I dunno why all your stuff would uninstall though, since you say it's saying your extensions aren't enabled, they're probably still there. chrome://extensions/ doesn't show anything if you don't have them enabled.

    If it's not staying updated I'd suggest uninstalling and reinstalling..your Google Update might be screwed up or something.

    Don't forget to back up your Bookmarks and stuff in your "User Data\Default" folder first, though.
    ~ Projects ~
    Specialized: Carapass Auction Watcher, Kongregate Chat
    Libraries: bliplib
    Tools: manifest syntax highlighting & snippits
    ~ Happy to make extensions for pay too ;D ~
    Portfolio: Search and Share

  3. #3
    Stamga's Avatar
    Stamga is offline Super Moderator/Designer
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Qc, Canada
    Posts
    601

    Default

    Well the Beta version is now at 3.0.193.2.. so maybe that's the version he's talking about.

    BTW, I agree with Waha. Try changing channels, updating Chrome or reinstalling.


  4. #4
    StevePaul's Avatar
    StevePaul is offline Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Birmingham, England
    Posts
    1,522

    Default

    He sounds a little confused to me ;-)

Similar Threads

  1. Something strange in the bookmark toolbar !
    By Chromer in forum Chrome Troubleshooting
    Replies: 11
    Last Post: 07-20-2009, 09:24 AM
  2. Chrome Download is broken?
    By sarahk in forum Chrome Talk
    Replies: 2
    Last Post: 07-18-2009, 08:56 PM
  3. dynamic tabs broken
    By nailbeer in forum Chrome Troubleshooting
    Replies: 16
    Last Post: 06-12-2009, 07:11 PM
  4. search broken in Chromium
    By sulasno in forum Chrome Troubleshooting
    Replies: 2
    Last Post: 06-10-2009, 02:00 AM
  5. Yahoo Mail Folders name sort strange
    By BigJim in forum Bugs and Vulnerabilities
    Replies: 0
    Last Post: 12-14-2008, 01:05 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •