Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
Results 1 to 8 of 8

This is a discussion on Problems With Google Pages within the Chrome Troubleshooting section, part of the Google Chrome category: I recently updated to 4.0.211.7 and I have noticed major problems. Probably the biggest and more shocking is with Google ...


  1. #1
    BuffaloBru is offline Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10

    Default Problems With Google Pages

    I recently updated to 4.0.211.7 and I have noticed major problems. Probably the biggest and more shocking is with Google products. Gmail, Google Docs, and Google Voice will NOT load!!! I try to load them and i get: "BAD REQUEST: ERROR 400". Anyone else getting this same error message? Very disappointed with this latest version and awaiting a new version to fix the bugs...

  2. #2
    p.fil's Avatar
    p.fil is offline Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    philadelphia
    Posts
    531

    Default

    hell, i have times when even the new tab page takes an eternity to load fully . hey, soon as chrome fixes their theming bugs, i'll update that buffalo . for the record, damn shame about that fumble .
    For the record: Hello Kitty and Naruto Themes are the suck .

    p.fil's deviant page
    I95/Eagles Pike Shirt Shop

  3. #3
    BuffaloBru is offline Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10

    Default

    hell, i have times when even the new tab page takes an eternity to load fully . hey, soon as chrome fixes their theming bugs, i'll update that buffalo . for the record, damn shame about that fumble .
    haha yeah too bad about that fumble. I was going nuts, we played so well and it was so heartbreaking. Luckily, we bounced back against the Bucs. I feel your Eagles for the temporary loss of McNabb, he's a huge talent and it's a big loss. Hopefully the Bills can get some revenge on Brees this weekend for ya!

  4. #4
    Benni is offline Senior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    354

    Default

    Are you sure you'r not using Chromium, I had these problems too today, caused by experiments being commited accidenly .. It has now been fixed.. Don't hope they commited this to the dev/beta too ..

  5. #5
    BuffaloBru is offline Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10

    Default

    Are you sure you'r not using Chromium, I had these problems too today, caused by experiments being commited accidenly .. It has now been fixed.. Don't hope they commited this to the dev/beta too .
    No I don't have Chromium. Development channel and it is still doing it. Anyone else have these problems?

  6. #6
    sulasno's Avatar
    sulasno is offline Super Moderator
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Bangkok
    Posts
    1,759

  7. #7
    BuffaloBru is offline Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10

    Default

    try clearing the cache
    Thank you, it worked!

  8. #8
    sulasno's Avatar
    sulasno is offline Super Moderator
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Bangkok
    Posts
    1,759

Similar Threads

  1. A couple of problems...
    By grosella in forum Chrome Troubleshooting
    Replies: 13
    Last Post: 09-23-2009, 03:28 PM
  2. Problems viewing youtube
    By snwbordchamp in forum Chrome Troubleshooting
    Replies: 1
    Last Post: 06-12-2009, 06:23 AM
  3. pogo problems
    By needa in forum Bugs and Vulnerabilities
    Replies: 0
    Last Post: 02-18-2009, 05:52 PM
  4. Bookmark problems
    By snadge in forum Chrome Troubleshooting
    Replies: 1
    Last Post: 11-10-2008, 07:08 PM
  5. Problems With GoogleChrome
    By googlefan in forum Chrome Troubleshooting
    Replies: 1
    Last Post: 10-06-2008, 11:40 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •