Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
Results 1 to 9 of 9

This is a discussion on Weird "box" icons beside shortcuts in tools menu within the Chrome Troubleshooting section, part of the Google Chrome category: When I open the tools menu in Chrome (clicking the spanner/wrench icon), each of the shortcuts listed has a strange ...


  1. #1
    SifJar is offline Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    99

    Default Weird "box" icons beside shortcuts in tools menu

    When I open the tools menu in Chrome (clicking the spanner/wrench icon), each of the shortcuts listed has a strange box before it like so:



    The page menu beside it is fine, no boxes there.

    Anyone know what is causing this, and how to fix it?
    I tried switching to a different theme, but that didn't help either.

    Thanks if anyone can help.

  2. #2
    Twins.Seven is offline Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    221

    Default

    it'a a bug. please wait for next dev
    6.0.447.0 dev
    Unofficial Windows 7 Ultimate

  3. #3
    SifJar is offline Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    99

    Default

    So its not just me I assume?

  4. #4
    Luc VN's Avatar
    Luc VN is offline Senior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Belgium - Europe
    Posts
    758

    Default

    No problem here...

  5. #5
    Luc VN's Avatar
    Luc VN is offline Senior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Belgium - Europe
    Posts
    758

    Default

    No problem of this kind on my side...
    Attached Images Attached Images  

  6. #6
    knightofdoom is offline Junior Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    4

    Default

    did u Try reinstalling??

  7. #7
    sarjoor is offline Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    147

    Default

    This is a known problem in current Dev Chrome 6.x and should be fixed with the upcoming consolidated page/wrench menu.

    See: http://code.google.com/p/chromium/is...etail?id=45825

  8. #8
    SifJar is offline Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    99

    Default

    OK, as long as its not just me then

  9. #9
    SifJar is offline Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    99

    Default

    OK, I enabled the new unified menu, and it still has the weird boxes

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 03-03-2010, 12:29 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 02-02-2010, 06:56 PM
  3. Replies: 6
    Last Post: 09-26-2009, 04:57 PM
  4. Google Chrome "Load unpacked extension" Button Does Not Exist
    By chayimf in forum Plugins Troubleshooting
    Replies: 4
    Last Post: 09-05-2009, 10:51 AM
  5. "internet shortcuts" open only with microsoft IE
    By saleem in forum Chrome Troubleshooting
    Replies: 1
    Last Post: 01-09-2009, 08:21 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •