Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.

Search:

Type: Posts; User: bruiserdor

Search: Search took 0.04 seconds.

  1. Replies
    16
    Views
    3,772

    Tried the above fix no go tells me its not a...

    Tried the above fix no go tells me its not a valid setting!
    My problem is I install chrome>open >click on a link or webb address "any address" result is "AW SNAP" every time!
    I use chrome on 5...
  2. Replies
    16
    Views
    3,772

    Always do ! Thanks for your ideas Mate I've just...

    Always do ! Thanks for your ideas Mate I've just about given up!!!!
  3. Replies
    16
    Views
    3,772

    Yep have done vista & xp sp3

    Yep have done vista & xp sp3
  4. Replies
    16
    Views
    3,772

    Thanks I tried the download from a couple of...

    Thanks I tried the download from a couple of others, no different!
    Thanks for your help looks like I'll have to find a better browser for 64 bit,or stay with 32!
  5. Replies
    16
    Views
    3,772

    Thanks Stamga have done all three channels no go...

    Thanks Stamga have done all three channels no go read up in the google forum seems its a common problem with 64 bit?
    Tried it with avast dissabled no go!
    can't get it to work with vista ultimate...
  6. Replies
    16
    Views
    3,772

    How do I change the channel? thanks in advance! ...

    How do I change the channel?
    thanks in advance! Bruce
  7. Replies
    16
    Views
    3,772

    Every time I try to open a window in chrome I get...

    Every time I try to open a window in chrome I get "aw snap"it was the same in vista 64 bit ,just won't work in 64 bit for me!
  8. Replies
    16
    Views
    3,772

    Fixed the 32 bit problem

    Did an update , seem's to work ok now !
    The 64 bit problem still gives me the u now what's shame really as i love chrome, using firefox at the moment don't like it much! oh dear!:mad::mad:
  9. Replies
    16
    Views
    3,772

    Bugs and fix's please 7100 32 &64

    Hi guy's thanks for having me here , first post, I have tried the patch for 64 bit aw snap fix (in_process_plugin) that fix will not be accepted when I hit apply any ideas?
    Another problem with 32...
Results 1 to 9 of 9