Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
Results 1 to 4 of 4

This is a discussion on Old Themes not working in V 2.0.168.0 within the Themes Troubleshooting section, part of the Chrome Themes category: I recently updated on the Dev channel to the latest version. My themes no longer work. Is there a known ...


  1. #1
    StevePaul's Avatar
    StevePaul is offline Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Birmingham, England
    Posts
    1,522

    Default Old Themes not working in V 2.0.168.0

    I recently updated on the Dev channel to the latest version.

    My themes no longer work.

    Is there a known workround, I've had this posted on the Chrome Help site for the last couple of days and am really frustrated that no one has responded, if only to tell me Tough S""" !!!

    So I'm hoping someone here can help ....

  2. #2
    StevePaul's Avatar
    StevePaul is offline Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Birmingham, England
    Posts
    1,522

    Default

    Just a thought People ...

    If your not having this problem with 2.0.168.0 ...

    Could you Post here so I know it could be a problem I've got ...

  3. #3
    Stamga's Avatar
    Stamga is offline Super Moderator/Designer
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Qc, Canada
    Posts
    601

    Default

    Nope, its not your pc, its the Chrome version which changes the setup of the theme's default.dll so the themes don't work on it.

  4. #4
    StevePaul's Avatar
    StevePaul is offline Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Birmingham, England
    Posts
    1,522

    Default

    Guess we can close this thread as we're sorting it out on the True Live Themes thread ...

Similar Threads

  1. Chrome themes not working on Vista!
    By designed in forum Themes Troubleshooting
    Replies: 0
    Last Post: 01-05-2009, 09:58 AM
  2. MySpace not working in Chrome!! (weird error message)
    By toddmckean in forum Bugs and Vulnerabilities
    Replies: 2
    Last Post: 12-13-2008, 04:59 AM
  3. Themes won't work with 0.3 update
    By Cerbera in forum Themes Troubleshooting
    Replies: 2
    Last Post: 11-30-2008, 11:55 PM
  4. Java not working on Managerzone
    By Andrea Campisano in forum Bugs and Vulnerabilities
    Replies: 0
    Last Post: 10-17-2008, 03:12 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •